Tipsa mig!

Vilka bloggar läser du (förutom min 😉 )?

Jag är intresserad av olika saker och lär mig gärna något nytt. Så föreslå mig vad jag borde läsa i kommentarsfältet, så återgäldar jag med ett inlägg med mina favoritbloggar längre fram i veckan.

Det är självklart helt okej att tipsa om sin egen blogg!

10 tankar om “Tipsa mig!

 1. Du kanske har läst mina tips nån gång men tipsar isf för alla andra: Stökboet är verkligen toppen. Ett tigerliv är också en mysig blogg, och sedan genus SCHMENUS och Sara Lövestam. Nu står det still känner jag… men det var några.

 2. Och just det: Mondokanel, Alias lilla my och Hemma hos Knyttet 🙂

 3. […] har väl inte missat det här inlägget? Jag vill ha en massa tips på bra bloggar, med alla möjliga […]

 4. Åsa skriver:

  Jag läser nästan bara vänners bloggar. Och så havrepappan och mullebloggen så klart! 🙂
  En tjej på KBF (som jag tror att jag aldrig har träffat), carlssonpataket beskriver klubben så himla fint och berömmande, så hennes blogg läser jag också, bara för att få lite KBF-feeling!
  Ibland kollar jag in på benzie.blogg.se, för den tjejen är helt otrolig på att teckna (har själv beställt en bild från henne som är SÅÅÅ lik originalet), men den senaste tiden verkar det som om hon inte har haft så mycket tid över till ritandet, så nu kommer det tyvärr inte upp bilder så ofta.

  Om du undrar så är jag din egen kommentarsterrorist! 😉 Sorry för att jag aldrig kan låta bli att skriva vad jag tycker!

 5. Gemellus skriver:

  Hej, här kommer några bloggar som handlar mycket om livet, filosofi, självförverkligande och massa annat gott. Hoppas att du finner någon nytta i dem, det har jag gjort i alla fall.

  http://zenhabits.net/
  Zenhabits är en blogg av en man vid namn Leo Babuta och han skriver mycket om livet och hur man kan överkomma saker som rädsla för misslyckande, ilska, uppnå lugn och andra hinder man kan tänkas stöta på i livet.

  http://blog.startwithwhy.com/
  Simon Sinek, och några andra, skriver på denna bloggen och de skriver mycket om hur företag borde göra för att ta hand om sina anställd på ett mer mänskligt sätt. De skriver även mycket om ledarskap och hur mänsklig interaktion är viktigt.

  http://liveyourlegend.net/
  Inte riktigt en blogg, men det finns fortfarande en mycket att hämta härifrån. Scott Dinsmore är mannen bakom hemisdan och han förklarar, hjälper och vägleder människor hur de ska göra för att arbeta med det du verkligen vill arbeta med.

  Det skulle vara hjälpsamt om du länkade några liknande bloggar, om du vet några såklart. Du får gärna ta dig en titt på min blogg också, om du skulle ha tid och lust, det är bara att klicka på mitt namn så komer du dit.

  Forsätt skriva! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s